راههای فعال سازی درس ریاضی
- ادامه مطلب
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (11:58)
- گزارش تخلف مطلب
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (11:58)
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (09:58)
این که اولاً والدین به علت عدم آگاهی یا اطلاعات ناقص شان، جواب بسیاری از سوالات جن/.سی کودکان را نمی دانند، ثانیاً والدین نمی دانند حد و مرز پاسخ به سوالات جنسی کودکان کجاست و تا چه اندازه باید فرزندشان را از موضوعات جنسی آگاه کنند و ثالثاً آیا دانستن مسایل جنسی باعث آرامش فرزندشان خواهد شد یا اینکه موجب گمراهی و انحراف او.
بدون شک داشتن اطلاعات کافی و شناخت صحیح از رفتارهای طبیعی جنسی کودکان و نوجوانان باعث خواهد شد که والدین، معلمان، با اشراف کامل و آرامش به پرسش های کودکان در رابطه با مسائل جنسی پاسخ صحیح بدهند و از بروز بسیاری از مشکلات جنسی، اضطراب ها، و انحرافات اخلاقی در کودکان و نوجوانان جلوگیری کنند.
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (08:58)
وقتی که بزرگسالان سعی میکنند که مفاهیم ریاضی را به کودکی که به سن لازم برای آموختن آن مفاهیم نرسیده است بیاموزند،یادگیری این کودک صرفا زبانی خواهد بود،یعنی کودک فقط نام اعداد را یاد خواهد گرفت نه مفهوم واقعی آنها را.درک واقعی این مفاهیم زمانی میسر خواهد شد که کودک به سن عقلی لازم برای کسب این مفاهیم رسیده باشد.
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (07:58)
پیشرفت روز افزون علوم و تحقیقات گوناگون در حیطه های مختلف حاکی از آن است که اطلاعات بشر روز به روز افزایش می یابد و مطالب جدیدی به دست می آید.امروزه هر فرد بشر ناچار از استفاده یافته های جدید است.
معلم بایدباروشهای مختلف تدریس آشنا باشد و باید بدانددر کدامین موقعیت آموزشی از کدامین روش استفاده نماید. آنچه دراین مقاله خواهد آمد، نگاهی است کوتاه و گذرا به روش های نوین تدریس در ادبیات فارسی ونقد آن سخن به میان خواهد آمد.سپس نتیجه گیری بعمل آمده ودر پایان پیشنهاداتی ارائه می شود.
مقدمه:
زبان فارسی به عنوان یکی از زبانهای غنی و کهن دنیا و زبان دوم اسلام، به لحاظ گستره واژگانی و تواناییهای خود، در ردیف زبانهای مهم دنیا جای دارد و از ارزش شایانی برای انتقال مفاهیم دوستی و معاونی بلند برخوردار است. زبان فارسی امروز بیگمان در ایجاد پیوند دوستی ملل هم جوار و سایر ملتها در تحقق و شکلگیری طرح گفت وگوی ملتها و تمدنها نقش بسزایی ایفا میکند، و بیش از پیش توانسته است توجه جهانیان را به خود جلب کند و آنها را به اندیشیدن در ایجاد روابط و پیوندهای دوستی با این زبان تشویق کرده است. زبان فارسی که عهدهدار برقراری ارتباط بین ملل مختلف دنیا شده، به همین سبب در پیشرفت فرهنگی و هنری در زبانهای سایر ملل و کشورها تأثیرگذار بوده است.پس اگر از جنبههای فرهنگی، ادبی، علمی، و تمدنهای کهن جهانی به این قضیه بنگریم، ضرورت آموزش زبان وادبیات فارسی محسوس میگردد.
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (06:58)
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (05:58)
9 نیاز اساسی انسان اگر قورباغهای را در یک قابلمه آب جوش بیندازید، فوراً از آن بیرون میپرد. امّا اگر آن را در داخل قابلمه آب سرد بگذارید و کمکم آب را گرم کنید، همانجا آنقدر میماند تا پخته شود.
مشکلات مربوط به گمکردن نیازهای اساسی در زندگی مردم نیز به تدریج و در طول زمان شکل میگیرد و در نتیجه میتوانند به سادگی نادیده انگاشته شوند. آنگاه هنگامی که مشکلی چون اضطراب، افسردگی، اعتیاد یا چیزهای دیگر پیش میآید، تازه به دنبال علّت پیدایش آنها میگردیم.
بنابراین، بهتر است با نیازهای باغچه خود برای رشد مناسب آشنایی کافی داشته باشید تا به محض آن که دیدید گیاهی در حال پژمرده شدن است، مواد غذایی کافی به آن برسانید و شادابی را به آن بازگردانید.
فهرست نیازهای اساسی انسان به قرار زیر است:
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (04:58)
نیاز به معنویت: جوانان، از روحی پاک و قلبی زلال برخوردارند و مایلند با مبدأ هستی و پروردگار متعال رابطه ای روشن، قابل درک و مستمر برقرار نمایند، این نیاز اصیل ترین، احتیاج روحی آنان محسوب می شود.
نیاز به خود شکوفائی (تحقق خویشتن): اگر شرایط برای جوانان به گونه ای فراهم شود که آنان بتوانند، همه ظرفیت های درون و استعداد های مکنون خود را بشناسند، در حقیقت تحقق نفس در آن ها، تجلی یافته است.
[1]. المرء مخبوء تحت لسانه، غرر الکم و درر الکلم، ترجمه محمد علی انصاری.
محمد رضا شرفی - جوان و نیروی چهارم زندگی، ص 151 - 153
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (03:58)
تا کنون بررسی های انجام شده در زمینه ویژگیهای کودکان و نوجوانان خلاق منجر به شناخت یک صفت واحد با ویژگیهای خاص شخصیتی در بین افراد خلاق نشده است.
این ویژگیها:
1. هوشمندی
2. ابتکار
3. سلامت و روانی کلام
4. صراحت و قاطعیت
5. حساسیت نسبت به نوآوری
6. بلند اندیشی
7. خود انضباطی
8. اعتماد به نفس
9. کنجکاو
10. برخوردار از تفکر منطقی
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (02:58)
سلامتی بدن از کم حسادت ورزیدن است. امام علی (ع)
قلب های خود را از کینه های نهانی پاک کنید.
امام علی (ع)
چهار صفت در مؤمن نیست عجله - لجاجت - خودپسندی - تنبلی. امام علی (ع)
خودپسندی انسان را از آموختن بازمی دارد. امام هادی (ع)
دلهای خود را به مهربانی و نرمی عادت دهید.
رسول اکرم (ص)
صبر را تکیه گاه خودکن و با هوس مخالفت کن.
امام جواد(ع)
سه چیز از خوشبختی است: زن سازگار، فرزند نیکوکار، رزقی که زندگی او و خانواده اش را سامان دهد.
امام صادق (ع)
آن که از خودش راضی شود، ناراضیان از او فراوان می شوند.
امام هادی (ع)
برای بنده زشت است که خود را بستاید. رسول اکرم (ص)
دروغ باعث روسیاهی می شود. رسول اکرم (ص)
به سرگرمی و بازی بپردازید، زیرا دوست ندارم در دین شما سخت گیری دیده شود. رسول اکرم (ص)
راستگویی باعث آرامش است و دروغگویی باعث دلهره و اضطراب. رسول اکرم (ص)
زکات بردباری، تحمل است. امام علی (ع)
هر کس حسادت را رها کند، محبت مردم را به دست خواهد آورد. امام علی (ع)
صبرکلید موفقیت است. امام علی (ع)
تاریخ: شنبه , 13 اسفند 1401 (01:58)